EHC lentää ilmakuvia varten

  10.07.2018

Electronics Hardware -yrityksen edustajat ovat tässä kuussa Yhdistyneessä kuningaskunnassa näyttämään komponentit ilmailun ostajille arvostetulla Farnborough International Air Showilla.

EHC on suunnitellut vierailunsa - ainoa niistä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tänä vuonna - osana vuoden ympäri järjestettäviä messuohjelmia Kanadassa ja Las Vegasiin. Farnborough-näyttely ajaa 16.-22. Heinäkuuta.

Viimeisen päivämääränsä jälkeen vuonna 2016 Farnborough International Air Show oli ilmailu- kalenterista suurin teollisuuden tapahtuma.

Se tarjoaa suuren tilaisuuden esitellä uusia ilma-aluksia, ja tänä vuonna valtuutetut voivat tarkastella 14 ilma-alusta, mukaan lukien BAE Jetstream 31, Beechcraft King Air 350i, Boeing 727-2S27, Embraer KC-390 ja Skotlannin ilmailulupo. kaupallinen, toimeenpaneva, puolustus ja pyörivä ilma.

Kauputapahtuma järjestetään julkisen tapahtuman rinnalla, mukaan lukien lentävät näyttelyt, näyttelyt ja erilaiset perheystävälliset tapahtumat.

Tänä vuonna kauppaedustajat voivat verkostoida ja kuunnella ilmailu- ja avaruusteollisuutta koskevia puheenvuoroja - tekniikan tulevaisuudesta, tietoturvasta, Brexitin haasteista ja avaruustutkimuksesta.

EHC: ssä on yli 1500 näytteilleasettajaa, jotka levittäytyvät useisiin paikkoihin ja esittelevät sotilaslaskennan säätönupit EHC MS-sarjansa ja EHC NAS Handle Control -alueeltaan.

Ohjaimet tarjoavat erinomaisen mekaanisen käyttöiän, ja ne soveltuvat käytettäväksi lentokoneiden sovelluksissa ja useissa erilaisissa käyttökohteissa, koska niiden kestävyys on korkea. EHC tuottaa täyden valikoiman valaistuja, sotilaallisia ja MS-sarjan nappeja.

Nexuksen toimittamien muiden tuotevalikoimien tavoin ne ovat saatavana muokatuissa lisävarusteissa, ja ne voidaan tilata eri kokoisina.

EHC valmistaa parhaillaan maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisesti toimivia valvontuppeja, jotka palvelevat paitsi sotilas- ja ilmailuteollisuutta myös markkinoita, kuten lääketieteellistä, ääni-, lähetys-, ruokapalvelua, maataloutta, nurmikkoa, puutarhaa ja teollisuutta.

Yhdistyneen kuningaskunnan ja eurooppalaisten ostajien, jotka eivät pääse tänne Farnboroughiin tänä vuonna, voivat keskustella kaikista Nexus-vaatimuksistaan, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta työskennellä piirustuspöydästä eteenpäin sen varmistamiseksi, että komponentit sopivat täydellisesti niiden käyttöön ja ympäristöön.

Nexuksen toimittamat EHC-tuotteet löytyvät täältä - http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/EHC - ja täydelliset luettelot voidaan ladata.

Ota yhteyttä nyt ja selvitä, kuinka niiden komponentit vaihtelevat tarpeidesi mukaan.

Kuva Aman Bhargavasta Unsplashista